Croky Cup schuift naar september.

12.08.2020

In een mail gericht aan alle voetbalclubs heeft de Koninklijke Belgische Voetbalbond nu ook officieel laten weten dat de wedstrijden voor de Croky Cup verschuiven naar de maand september. Onze Ratjes komen in actie vanaf de tweede ronde, die wordt gespeeld in het weekend van 6 september. We starten het bekeravontuur met een thuismatch tegen de winnaar van het duel tussen Meerbeek en St. Josse. 

De eerste vier rondes...

De loting van de Ratjes is sinds lang nog eens aantrekkelijk te noemen, met leuke tegenstanders en ook met minder uitwedstrijden dan de vorige jaren. De eerste ronde (waarin de Ratjes dus vrij zijn) vindt plaats op 30 augustus. Onze jongens doen hun intrede in het weekend van 5-6 september in de tweede ronde en ontvangen dan de winnaar van St. Meerbeek (V-Bra-3) en Saint Josse (W-Bra-1). 

Bij een eventuele kwalificatie volgt een nieuw thuisduel met als mogelijke tegenstanders VW Hamme (VV-3) of Sprimont (ACFF-3), in het weekend van 12-13 september. Blijft het lot ons gunstig gezind, dan wacht in de 4de ronde eventueel een eerste verplaatsing met als tegenstanders KSK Ronse (reeksgenoot) of KSK Londerzeel (VV-2). Die vierde ronde wordt gespeeld in het weekend van 19-20 september. 

Vanaf de 5de ronde doen de Pro League 1B teams hun intrede. Die ronde zal worden afgewerkt tijdens de interlandbreak in het weekend van 11 oktober.