Prefoot, voor elk wat wils!

Traditiegetrouw organiseert KRC Gent bij elke thuiswedstrijd een diner: de PREFOOT

Het diner start twee uur voor aanvang van de match met een warme ontvangst en aperitief in de gezellige Club 11 van de Chillax Arena. Verder krijg je een voorgerecht en aansluitend het hoofdgerecht opgediend aan tafel voor de aanvang van de wedstrijd van het eerste elftal. Het dessert wordt aangeboden tijdens de rust van de wedstrijd samen met een koffie en eventueel digestief. Dit door Traiteur Van Heule verzorgde diner wordt aangeboden aan de economische prijs van 55 € per persoon (excl. dranken en BTW). Inkomticket inbegrepen. Voor mensen die de menu niet lusten of geen vlees eten, is er telkens een visalternatief.

Voor de kinderen is er telkens een Racing-kidsmenu met als voorgerecht kaaskroket, als hoofdgerecht serveren we dan kipfilet met frietjes én een dessert, voor slechts 25 euro. De spelers die met hun ploeg zijn aangeduid als 'ploeg van de week' die worden éénmalig uitgenodigd en mogen op dat moment gratis deelnemen aan de prefoot. Deze uitnodiging geldt dus één keer per seizoen. 

Reservatie kan via:
gsm: 0497 26 72 27
e-mail: prefoot@krcgent.be

Wens je een uitnodiging van de prefoot te ontvangen, schrijf je dan in op de nieuwsbrief of stuur gerust een mailtje naar prefoot@krcgent.be.

Voorafgaand aan de match tegen KSC LOKEREN-TEMSE op zondag 14 meikun je opnieuw deelnemen aan onze prefoot.