Nieuws

Racing rouwt om Luc Gardelein.

13.04.2021
<a href="/nieuws/racing-rouwt-om-luc-gardelein">Racing rouwt om Luc Gardelein. </a>

Vol ongeloof en met veel verdriet moeten we je het plotse overlijden melden van Luc Gardelein. In naam van iedereen bij KRC Gent willen we zijn familie veel sterkte toewensen. 

Gisterennamiddag werd Luc Gardelein thuis getroffen door een hartinfarct. De hulpdiensten hebben Luc wel nog kunnen reanimeren, maar deze nacht is hij in het ziekenhuis dan toch overleden.

Luc Gardelein was een zeer gewaardeerde medewerker met heel veel inzet voor onze club, zowel voor de A-kern als voor de jeugdwerking. Dagelijks vertoefde hij vele uren op de club en vervulde hij heel wat administratieve, logistieke en andere ondersteunende taken. Een vrijwilliger pur sang, die al meer dan tien jaar met hart en ziel aan de slag was voor de Ratjes. Dit betekent voor onze Racingfamilie een enorm verlies. Luc werd amper 69 jaar. 

Meer >>

Transfernieuws: Steph Van Cauwenberge extra doelman.

07.04.2021
<a href="/nieuws/transfernieuws-steph-van-cauwenberge-extra-doelman">Transfernieuws: Steph Van Cauwenberge extra doelman.</a>

Onze Ratjes hebben met de 22-jarige Steph Van Cauwenberge nog een extra doelman aangeworven.

Steph Van Cauwenberge begon zijn voetbalcarrière bij KAA Gent, waar hij vijf jaar heeft gespeeld. Nadien volgden nog eens vier seizoenen bij Cercle Brugge, om vervolgens z'n jeugdopleiding af te maken bij SV Zulte Waregem

Bij SV Zulte Waregem maakte hij bovendien - samen met Sammy Bossut en Louis Bostyn - ook een tijdje deel uit van de A-kern. In 2017 maakte hij vervolgens als prof de overstap naar KSV Roeselare, waar hij drie seizoen aan de slag was. Na het faillissement van KSV Roeselare volgde door corona nog een heel korte passage bij RFC Wetteren.

Meer >>

Pagina's