Racing rouwt om Luc Gardelein.

13.04.2021
<a href="/nieuws/racing-rouwt-om-luc-gardelein">Racing rouwt om Luc Gardelein. </a>

Vol ongeloof en met veel verdriet moeten we je het plotse overlijden melden van Luc Gardelein. In naam van iedereen bij KRC Gent willen we zijn familie veel sterkte toewensen. 

Gisterennamiddag werd Luc Gardelein thuis getroffen door een hartinfarct. De hulpdiensten hebben Luc wel nog kunnen reanimeren, maar deze nacht is hij in het ziekenhuis dan toch overleden.

Luc Gardelein was een zeer gewaardeerde medewerker met heel veel inzet voor onze club, zowel voor de A-kern als voor de jeugdwerking. Dagelijks vertoefde hij vele uren op de club en vervulde hij heel wat administratieve, logistieke en andere ondersteunende taken. Een vrijwilliger pur sang, die al meer dan tien jaar met hart en ziel aan de slag was voor de Ratjes. Dit betekent voor onze Racingfamilie een enorm verlies. Luc werd amper 69 jaar. 

Meer >>

Transfernieuws: Steph Van Cauwenberge extra doelman.

07.04.2021
<a href="/nieuws/transfernieuws-steph-van-cauwenberge-extra-doelman">Transfernieuws: Steph Van Cauwenberge extra doelman.</a>

Onze Ratjes hebben met de 22-jarige Steph Van Cauwenberge nog een extra doelman aangeworven.

Steph Van Cauwenberge begon zijn voetbalcarrière bij KAA Gent, waar hij vijf jaar heeft gespeeld. Nadien volgden nog eens vier seizoenen bij Cercle Brugge, om vervolgens z'n jeugdopleiding af te maken bij SV Zulte Waregem

Bij SV Zulte Waregem maakte hij bovendien - samen met Sammy Bossut en Louis Bostyn - ook een tijdje deel uit van de A-kern. In 2017 maakte hij vervolgens als prof de overstap naar KSV Roeselare, waar hij drie seizoen aan de slag was. Na het faillissement van KSV Roeselare volgde door corona nog een heel korte passage bij RFC Wetteren.

Meer >>

Lidmaatschap ''De Stroppen'' verlengd.

03.04.2021
<a href="/nieuws/lidmaatschap-de-stroppen-verlengd">Lidmaatschap &#039;&#039;De Stroppen&#039;&#039; verlengd.</a>
'Nie neute, nie pleuje!' is en blijft het motto van onze supportersclub ''De Stroppen'' en hun voorzitter Leon Vanderstraeten. Het afscheid van Niels Elewaut en de late transfer van Stef De Backer is uiteraard een spijtige zaak, maar al onze Racing-vrienden steunen de club van hun hart door dik en dun. Bovendien had Leon nog leuk nieuws voor iedereen die reeds het lidgeld had betaald voor ''De Stroppen'' dit seizoen, want dat lidmaatschap wordt automatisch verlengd voor het seizoen 2021-2022. 

"We missen het voetbal, we missen onze club en we missen vooral al onze Racing-vrienden," zo klonk voorzitter Leon Vanderstraeten van ''De Stroppen'' deze week aan de telefoon.

Meer >>

Pagina's