Inkomende transfer: Mamadou Diallo.

01.06.2023
<a href="/nieuws/inkomende-transfer-mamadou-diallo">Inkomende transfer: Mamadou Diallo. </a>
Met de 20-jarige flankaanvaller Mamadou Diallo, die overkomt van KFC Sint-Lenaarts, heeft KRC Gent nog inkomende transfer afgerond.  

Racing heeft met Mamadou Diallo nog een bijkomende transfer gerealiseerd. De 20-jarige flankaanvaller komt over van KFC Sint-Lenaarts uit de Derde Amateurafdeling. De twintigjarige Antwerpenaar met roots in Guinea kreeg zijn jeugdopleiding bij Germinal-Beerschot en Berchem Sport. Bij Berchem kreeg hij ook z'n kans in de A-kern, nadien maakte hij de overstap naar KFC Sint-Lenaarts. 

Meer >>

Eindstand K. Racing Club Gent - S.C. Lokeren-Temse (14.05.2023)

Clubs

2 - 3
<a href="/match/k-racing-club-gent-sc-lokeren-temse-14052023">K. Racing Club Gent - S.C. Lokeren-Temse (14.05.2023)</a>

De Ratjes gaven op de slotspeeldag kampioen Lokeren-Temse in eigen huis partij. Jammer genoeg voor een karige opkomst door een te begrijpen boycot van de sfeergroepen van de Waaslanders. Spijtig want voetbal had op deze zonnige zondag een feest kunnen zijn met veel ambiance. De laatste thuismatch gaat ook steevast gepaard met uitwuiven en huldigen. Zo ook in de Chillax Arena. De match zelf begon dramatisch voor de Ratjes, die meteen bij de eerst kans voor de bezoekers op achterstand kwamen. Racing acteerde bijzonder slap in de eerste helft en slikte dan ook nog een 2e goal voor het half uur. Een demonstratie van de kampioen leek in de maak, maar een sterke Londot hield zijn ploeg in de running. Na de pauze was er beterschap, wellicht mede doordat Lokeren-Temse de voet van het gaspedaal haalde.

Meer >>

Uitgaande transfer: Thibo Demaret

10.05.2023
<a href="/nieuws/uitgaande-transfer-thibo-demaret">Uitgaande transfer: Thibo Demaret</a>

Met Thibo Demaret verlaat een echte clubspeler het vertrouwde nest. Na in totaal 10 seizoenen in het Racing-shirt trekt hij naar tweedeprovincialer FC Meetjesland. Dat is de club waar ook voormalig Racing-coach Glenn Geeraerts aan de slag is. We wensen Thibo heel veel succes in het verder verloop van zijn voetbalcarrière. 

Meer >>

Pagina's