Eindstand SKN Sint-Niklaas - K. Racing Club Gent (14.09.2019)

Clubs

1 - 3
<a href="/match/skn-sint-niklaas-k-racing-club-gent-14092019">SKN Sint-Niklaas - K. Racing Club Gent (14.09.2019)</a>

De Ratjes behaalden uiteindelijk een logische en verdiende zege op het veld van een moedig SKN Sint-Niklaas, dat van een slappe start van de Racingers kon profiteren om vroeg op voorsprong te klimmen. Maar de troepen van Tant schoten net op tijd wakker en zetten de scheve situatie nog voor de rust recht met treffers van kapitein De Backer en Uçak. De 2e helft was nog maar net op gang gefloten of de Ratjes kwamen met de schrik vrij toen de Klaasjes een reuzenkans op de gelijkmaker verkwanselden. Onze jongens reageerden meteen gepast, drukten door en sloegen nog voor het uur toe. Uçak knikte heerlijk zijn 2e van de avond in de kruising en zette zo de Ratjes op een dubbele bonus. Onze jongens verzuimden vervolgens om de match helemaal dood te maken of vonden ook een sterke Londot op hun weg. Sint-Niklaas bleef moedig strijden, maar Frans moest pas in de slotfase enkele keren gepast tussenbeide komen.

Meer >>

Hoofdcoach Jannes Tant verlengt zijn contract tot juni 2021!

10.09.2019
<a href="/nieuws/hoofdcoach-jannes-tant-verlengt-zijn-contract-tot-juni-2021">Hoofdcoach Jannes Tant verlengt zijn contract tot juni 2021!</a>

Het seizoen is nog maar net op gang getrokken maar toch werd door onze club al op lange termijn gedacht. Vandaag (10 september) verlengde hoofdcoach Jannes Tant zijn contract bij onze club tot juni 2021. Ook volgend seizoen zal Tant dus aan het sportieve roer staan van ons fanion team.

Schitterend nieuws! Veel succes Jannes!!

Laat het een inspiratiebron zijn voor anderen …

Meer >>

Eindstand K. Racing Club Gent - KVK Westhoek (07.09.2019)

Clubs

2 - 0
<a href="/match/k-racing-club-gent-kvk-westhoek-07092019">K. Racing Club Gent - KVK Westhoek (07.09.2019)</a>

De Ratjes behaalden een ruim verdiende eerste thuiszege van het seizoen na een volwassen wedstrijd, waar zelfs twee stroompannes de jongens van Tant niet uit evenwicht brachten. In een nochtans kansarme 1e helft klommen de Ratjes halfweg verdiend op voorsprong via een schicht van Hebbelinck bij de eerste noemenswaardige doelkans van de match. Racing controleerde en de bezoekers waren niet bij machte om onze jongens pijn te doen. Na de pauze begonnen de West-Vlamingen scherper aan de partij, maar Racing nam snel over. De doelkansen kwamen nu wel en een goede Olievier behoudde zijn team voor een vroege beslissing. Even leek een stroompanne roet in het Racing feestje te gooien, want op het uur vielen de lichtmasten tot 2x toe uit in een tijdspanne van 5 minuten. Even paniek toch wel, want bij een 3e falen dreigde forfait en dat zou uiterst pijnlijk geweest zijn.

Meer >>

Eindstand KFC Vigor Wuitens Hamme - K. Racing Club Gent (01.09.2019)

Clubs

1 - 2
<a href="/match/kfc-vigor-wuitens-hamme-k-racing-club-gent-01092019">KFC Vigor Wuitens Hamme - K. Racing Club Gent (01.09.2019)</a>

De Ratjes gingen – na een sterke collectieve prestatie – aan de haal met de volle buit op het veld van Vigor Wuitens Hamme. Een gretig en gedreven Racing opende sterk en klom vroeg verdiend op voorsprong via Elewaut, die een heel mooie aanval afrondde. De match ging nu gelijk op met 2 ploegen die de aanval kozen. De thuisploeg eiste het balbezit op, terwijl de Ratjes rekenden op de snelle omschakeling. Hebblinck schotelde Elewaut de 0-2 voor, maar die mikte naast. In de slotfase van een boeiende 1e helft drong de thuisploeg aan met een reeks vrije trappen en hoekschappen .. en kende uiteindelijk in een geharrewar succes toen Sikumoya in 2 tijden Frans versloeg. Er was nog appel voor buitenspel, maar de ref bleef bij zijn beslissing. Na de pauze nam Hamme het heft in handen, maar verdedigden de Ratjes heel scherp. Vankerkhove hield De Man van de gelijkmaker, die dan ook nog eens een rebound op de lat zag verdwijnen.

Meer >>

Pagina's