Croky Cup .. uitslagen Ronde 3 en vooruitblik Ronde 4

14.08.2018
<a href="/nieuws/croky-cup-uitslagen-ronde-3-en-vooruitblik-ronde-4">Croky Cup .. uitslagen Ronde 3 en vooruitblik Ronde 4</a>

De 3e ronde van de Croky Cup werd afgelopen weekend afgehandeld. De 1e amateurclubs maakten hun intrede. Benieuwd hoe onze 14 overgebleven reeksgenoten het er van afgebracht hebben? Bekijk hieronder de resultaten. En wie is de nieuwe tegenstander van de Ratjes na onze 2-0 zege tegen UCE Liège.

 

De Ratjes in de Croky Cup ...

De Ratjes hadden aan een zuinige 2-0 zege voldoende om de kwalificatie af te dwingen en zo een nieuw hoofdstuk aan het bekerverhaal te breien. In de 4e ronde, op zondag 19 augustus, strijden de Ratjes in Henegouwen tegen Royal Stade Brainois, een 3e amateurclub met als inzet een 5e ronde tegen Proximus League ploeg AFC Tubize.

Meer >>

Benefiettornooi U14

14.08.2018
<a href="/nieuws/benefiettornooi-u14">Benefiettornooi U14</a>

Op woensdag 29 augustus wordt er op het A-terrein van KRC Gent een driehoekstornooi gespeeld tussen de U14 van KAA Gent, Sporting Lokeren en KRC Gent.

Programma

  • 18u30: KRC Gent - Sporting Lokeren
  • 19u15: Sporting Lokeren - KAA Gent
  • 20u00: KRC Gent - KAA Gent

Warme beenhesp

Vanaf 19:00 uur kan je in de VIP-ruimte warme beenhesp à volonté eten. Volwassenen betalen 15 euro, kinderen onder de 12 jaar 8 euro. We voorzien een alternatief met kip. Inschrijven kan via uw afgevaardigde of bij het kantinepersoneel.

Benefiet Filip De Cloet

De opbrengst van dit tornooi gaat integraal naar onze trainer U14 Filip De Cloet die, samen met zijn familie, getroffen werd door een zware woningbrand. De club – al haar medewerkers, spelers en supporters – wil op die manier steun betuigen aan Filip voor de materiële schade die hij heeft geleden.

 
 
 
Meer >>

Eindstand K. Racing Club Gent - UCE Liège (12.08.2018)

Clubs

2 - 0
<a href="/match/k-racing-club-gent-uce-li%C3%A8ge-12082018">K. Racing Club Gent - UCE Liège (12.08.2018)</a>

De Ratjes bekeren verder na een 2-0 overwinning tegen een moedig UCE Liège. Een felle start werd niet beloond met een doelpunt (en penalty), waarna de Ratjes domineerden zonder veel doelkansen af te dwingen. Bij de kansen die wel gecreëerd werden ontbrak er telkens iets om de bezoekende goalie Santamaria te verrassen. Doelman De Schampheleere kon rustig toekijken in de eerste helft. Weinig kentering in het spelbeeld in de 2e helft. De Ratjes hadden de bal, maar ook weinig inspiratie om er iets mee aan te vangen. Het PGB-stadion schrok op toen op het uur Grava en Abdoulaye 2 mooie kansen voorgeschoteld kregen. Racing coach Tant zorgde voor vers krachten en enkele positiewissels, waardoor er schwung in het elftal kwam. Twee klassenflitsen later stond de stand plots 2-0 na fraaie treffers van Elewaut. De veer was gebroken bij de moedige Luikenaars. Onze jongens kregen nog een aantal goede mogelijkheden om de score verder uit te diepen.

Meer >>

Croky Cup .. uitslagen Ronde 2 en programma Ronde 3

08.08.2018
<a href="/nieuws/croky-cup-uitslagen-ronde-2-en-programma-ronde-3">Croky Cup .. uitslagen Ronde 2 en programma Ronde 3</a>

De 2e ronde van de Croky Cup werd afgelopen weekend afgehandeld. Voor het eerst kwamen onze reeksgenoten aan het werk en die deden dat zeer goed. Enkel Londerzeel SK is al uitgebekerd, na thuisverlies tegen Termien. Bekijk hieronder de resultaten en zie hoe de regio ploegen het er van af brachten.

 

In de derde ronde, intrede 1e amatuerclubs, op zondag 12 augustus ontvangen de Ratjes het Luikse UCE Liège, dat het Antwerpse Geel KSAV St Dimpna Geel versloeg met 2-0.

Bij eventuele kwalificatie speelt KRC Gent de week daarna op zondag 19 augustus in de 4e ronde uit tegen de winnaar van het duel RES Couvin-Mariembourg (AMA-2) of Stade Brainois (HEN-1). 

 

Resultaten 2e ronde

Reeksgenoten staan in het vet. Mogelijke tegenstanders zijn onderlijnd.

113.  Aalter - Waterloo   2 - 0

Meer >>

Pagina's