Eindstand KSKV Zwevezele - K. Racing Club Gent (19.01.2020)

Clubs

1 - 1
<a href="/match/kskv-zwevezele-k-racing-club-gent-19012020">KSKV Zwevezele - K. Racing Club Gent (19.01.2020)</a>

De Ratjes en Zwevezele maakten er een aangenaam kijkstuk van gekruid met 5 doelpunten (slechts 2 geldige) en heel wat doelgevaar, maar net als in de heenronde eindigde de partij onbeslist. Zwevezele deed meteen haar naam ‘Voorwaarts’ alle eer aan en schoot fel uit de startblokken. De Ratjes zagen af in het openingskwartier, waarin 2 doelpunten terecht afgekeurd werden (voor elk één). De thuisploeg speelde erg snedig en met veel diepgang op de omschakeling. Frans was bij de pinken, maar leek geklopt op een rebound krul van Van de Velde, maar de ref keurde het doelpunt af wegens positiebuitenspel van Dildick. Een gelukje voor de Ratjes. Elewaut was de gevaarlijkste Racinger maar kon een solo niet afronden. Op het half uur krulde Vandendriessche heerlijk in de kruising. Wereldgoal, maar lang konden ze niet blijven juichen bij de thuisploeg want 60 tellen later prikte Elewaut subtiel de gelijkmaker over Depaepe. De match bleef nadien in evenwicht en op en neer gaan.

Meer >>

Eindstand K. Racing Club Gent - SKN Sint-Niklaas (11.01.2020)

Clubs

2 - 0
<a href="/match/k-racing-club-gent-skn-sint-niklaas-11012020">K. Racing Club Gent - SKN Sint-Niklaas (11.01.2020)</a>

De Ratjes begonnen 2020 met een oververdiende zege tegen een onmondig Sint-Niklaas. De eindstand stond bij de rust al op het bord, maar had veel hoger kunnen oplopen. Elewaut en Caryn waren – net als in de slotmatch van 2019 – de doelpuntenmakers van dienst. Gretige Ratjes grepen de Klaasjes meteen bij de keel en hadden na 15 seconden al op voorsprong moeten staan, maar Luvovadio miste dé kans. Het bleef éénrichtingsvoetbal maar Londot, een falende afwerking en buitenspel hielden de nul op het bord. Met de rust in zicht werd de ban uiteindelijk gebroken door Elewaut die zijn 10e van het seizoen voorbij Londot joeg. Eén minuut later ging Caryn met het leer aan de haal en scoorde in de combinatie met Elewaut. De Ratjes op rozen dus. Meteen na de pauze vergat Elewaut voor een lege goal de trekker helemaal over te halen. De Ratjes controleerden en versierden nog enkele mooie doelkansen, maar scoren lukte niet meer.

Meer >>

Nieuwjaarsreceptie en -prefoot op 11.01.2020

01.01.2020
<a href="/nieuws/nieuwjaarsreceptie-en-prefoot-op-11012020">Nieuwjaarsreceptie en -prefoot op 11.01.2020</a>

KRC Gent wenst iedereen een knallend en voorspoedig 2020 toe.

Op persoonlijk vlak wensen we iedereen een jaar van hoogtepunten maar vooral een goede gezondheid. 

Op sportief vlak wensen we onze supporters heel wat mooie voetbalmomenten toe. 

Op zaterdag 11 januari nemen we de gelegenheid te baat om tijdens onze traditionele Nieuwjaarsreceptie het glas te heffen op 2020. De receptie wordt gevolgd door een Nieuwjaarsprefoot voorafgaand aan de match tegen SK Sint-Niklaas. 

 

Programma:

  • Receptie vanaf 17u30
  • Prefoot vanaf 18u, het hele gebeuren wordt opgeluisterd met een een optreden van Danny De Roover.
  • Match KRC Gent - SK Sint-Niklaas om 20u

 

Menu:

Aperitief 

Meer >>

In memoriam Georgette Blancquart

25.12.2019
<a href="/nieuws/memoriam-georgette-blancquart">In memoriam Georgette Blancquart</a>

De Racing familie is in deze kerstdagen opnieuw getroffen door een overlijden. Op 21 december overleed Georgette Blancquart (86), de echtgenote van Roland Vyvey. Langs deze weg bieden we ons oprechte medeleven aan, aan de familie, vrienden en kennissen van Georgette, en hopen dat ze troost vinden bij elkaar in deze moeilijke tijden.

De hemel heeft er terug een sterretje bij, want Georgette was een zachtaardige en liefdevolle persoon, geliefd door iedereen binnen de Racing familie, met een hart van puur goud! Samen met haar echtgenoot Roland waren ze altijd te vinden op de club.  

Rust zacht Georgette. We zullen je missen. 

Veel sterkte aan de familie. 

 

De uitvaartplechtigheid zal plaatshebben op vrijdag 27 december om 15 in de aula van het crematorium Westlede te Lochristi.

Meer >>

Pagina's