Nieuws

Pasdagen jeugd op 22 en 23 mei !!

17.05.2018

Beste speler en ouders,
 
Het huidige voetbalseizoen is nog maar pas afgelopen of de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn reeds volop bezig. We kunnen met gepaste fierheid melden dat we het komende seizoen opnieuw interprovinciaal voetbal aanbieden. Maar we moeten wel meedelen dat we voor bepaalde categorieën door de bondsinstanties verplicht zijn om in de provinciale en/of gewestelijke reeksen te spelen.
 
Volgende ploegen spelen verplicht interprovinciaal voetbal:
1 ploeg U10, 1 ploeg U11, 2 ploegen U12 en U13, 1 ploeg U14, U15, U16, U17, U19 en beloften

Volgende ploegen spelen verplicht provinciaal voetbal:            
2 ploegen U8 en 2 ploegen U9

Meer >>

Welkom Georges Waeghe ...

15.05.2018
<a href="/nieuws/welkom-georges-waeghe">Welkom Georges Waeghe ...</a>

In de vroege uurtjes van maandag 14 mei streek de ooievaar neer in het leven van Katrien Van Geeteruyen en Jorgo Waeghe en kwam kleine Georges piepen. Proficiat aan de trotse ouders ...

 

Babygeluk ...

Kleine Georges zag op maandag 14 mei om 4u45 het levenslicht in het AZ Zeno te Knokke-Heist. Het kleine wondertje woog 3.575 kg bij de geboorte en mat 50,5cm. Mama en zoon stellen het goed. De trotse papa deelde al snel een prachtige foto van zijn zoon met de titel "Welcome to our world". Georges had toen al de hartjes veroverd ..

Proficiat alvast. Geniet van deze zalige momenten, deze unieke gebeurtenis. De opvolging voor de toekomst is al verzekerd ;-).

Welkom Georges!

Meer >>

Pagina's