Niels Elewaut zilveren laureaat op "Golden Palace Ball" verkiezing

19.04.2019

Het ICC te Gent stond 3 dagen (van 17 tot 19 april) in het teken van het Amateurvoetbal, want de 3e editie van de Golden Palace Ball gingen er door, een verkiezing voor Amateurvoetballers uit de provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen, van 1e Amateur tot 4e provinciale. En Racing was op de afspraak .. om in de prijzen te vallen!

De genomineerden ..

In de categorie 2e Amateur A werd uiteindelijk een mooi gezelschap genomineerd, nl. de reekstopschutter, de 2e best scorende speler en de stofzuiger op het middenveld van de kampioen in spé Sint-Eloois-Winkel Sport. Respectievelijk ..

  • Antonio Muñoz-Herrera (K.SINT-ELOOIS-WINKEL SP.)
  • Niels Elewaut (RACING CLUB GENT)
  • Masis Voskanian (K.SINT-ELOOIS-WINKEL SP.)

Zilveren Elewaut ..

De verkiezing ging door op woensdag 17 april en werd aan elkaar gepraat door Imke Courtois en Karl Vannieuwkerke.

Het is geen cadeau om naast Muñoz-Herrera in een verkiezing te staan, maar het toont toch de sterkte aan van Elewaut, want het ging uiteindelijk tussen deze meest doeltreffende spelers van het seizoen. De hoofdprijs was van onze Spaanse ex-topschutter, maar Elewaut was een meer dan verdiende runner-up. Een Zilveren "Golden Palace Ball trofee" dus voor onze topschutter!!

Proficiat Niels! Dik verdiend en hopelijk kan je de kers op taart zetten in de laatste matchen met nog enkele treffers en een mooi parcours in de eindronde.

#Topper  #RacingerInHartEnNieren