Loting Beker van België

19.06.2017

Op de bondszetel werd er geloot voor de eerste 5 rondes van de Croky Cup 2017-2018. De Ratjes komen - net als afgelopen seizoen - in de 2e ronde in actie. Hieronder lijsten we de data en de (mogelijke) tegenstanders op.

 

Wie zijn de tegenstanders?

Alle matchen worden gespeeld om 16u00, tenzij de ploegen een andere overeenkomst treffen. De loting voor onze Ratjes is niet van de poes met enkele mogelijke verre verplaatsingen en lastige tegenstanders in het verschiet. Anderzijds kunnen de eerste 5 rondes wel afgewerkt worden voor de competitiestart!

In de tweede ronde die doorgaat op zondag 6 augustus nemen de Ratjes het op verplaatsing op tegen de winnaar van het duel VK Liedekerke (Brab-1) en KSK Ternat (Brab-2).

Bij eventuele kwalificatie speelt KRC Gent de week daarna op zondag 13 augustus in de derde ronde uit tegen KFC Dessel Sport (Ama-1). Een zware affiche. 

Voor een eventuele vierde ronde op 20 augustus wacht een thuismatch tegen wellicht KSK Hasselt of Francs Borains.  Stel dat we daar als winnaar uitkomen dan wacht een verplaatsing tegen wellicht Lommel United (Ama-1)

Indien de Ratjes deze 5e wedstrijd winnend afsluiten, wacht een afspraak met een eerste- of 2e klasser.

 

Programma

Het volledige programma is bij de downloads terug te vinden, net als het mogelijke parcours van de Ratjes.

 

Downloads: