Inkomende transfers #5 en #6 .. Welkom Ibrahim & Hassan Ertürk

14.02.2020

KRC Gent strikte zonet de broers Ibrahim en Hassan Ertürk, momenteel actief bij reeksgenoot Sportkring Sint-Niklaas. Beide aanvallers tekenden een contract voor 1 seizoen.

 

Twee talentvolle jeugdige aanvallers

De broers Hassan (16/04/2000) en Ibrahim Ertürk (01/04/2002) resp. 19 en 17-jaar leerden de voetbalknepen in het Waasland (Eendracht Zele) en vooral bij Sporting Lokeren.

De oudste van de twee broers, Hassan, debuteerde in 2017 al bij de Klaasjes nadat hij doorvloeide uit een getalenteerde beloftenselectie. Hassan viel op, greep zijn kans en overtuigde toenmalig trainer Vanderstraeten voor een verlengd verblijf in de Meesterstraat.

Jongere broer Ibrahim kwam ook over van de Sporting Lokeren en werd voor dit seizoen in de punt van de aanval geplaatst bij de Klaasjes. Een zware opdracht voor jonge aanvaller, die een fysiek sterke uitstraling heeft en met menige centrale verdediger vlot het duel kan aangaan. Ondanks een sportief moeilijk seizoen was Ibrahim tot dusver 3x trefzeker in zijn debuutseizoen.

Beide jongens vrezen de duels niet en staan goed hun mannetje in de aanval. Jonge talenten, die nog helemaal moeten ontbolsteren, maar dat past perfect in de visie van onze club. 

We heten de broers Ibrahim en Hassan en familie van harte welkom bij onze club en wensen hem heel veel succes toe.